Welkom!

Zin in een bezoekje aan de gezelligste badplaats van Noord Holland? Daar zijn de winkeltjes elke dag geopend, oude vissershuisjes rond de dorpskern, boordevol terrassen, strandpaviljoens, gezellige restaurants, een prachtig strand en duinen om uren in rond te dwalen. Vlakbij het beroemde kunstenaarsdorp Bergen met zijn geweldige musea en boekwinkels, de prachtige bossen van Schoorl op fietsafstand en de gezellige oude winkelstad Alkmaar met zijn beroemde kaasmarkt op maar 10 kilometer.

Kies dan eens niet voor een onpersoonlijk appartement of hotelkamer, maar koester je in de warme gastvrijheid van Pension De Engel waar gastvrouw Judith de scepter zwaait. Kleurrijke kamers, een uitgebreid ontbijt en persoonlijke aandacht om elke gast een paar heerlijke dagen te bezorgen.

Kamer 9

Pension De Engel is gevestigd aan de rand van het gezellige centrum, tegenover het majestueuze bejaardenhuis voor oud-zeelieden. Aan het begin van de gezelligste winkelstraat van alle badplaatsen in Nederland, die uitmondt op het strand. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, maar ook de bushalte is vlakbij, dus met het openbaarvervoer is Pension De Engel ook goed te bereiken. En in Egmond zijn volop fietsen te huur en rijdt de goedkope buurtbus naar alle dorpen in de gemeente, dus u kunt de auto best laten staan.

In Pension De Engel is plaats voor 22 personen, dus ideaal om een familiere√ľnie of verjaardag te vieren.